30-jarig Jubileum Hofzèngesj Euverhaove & Parochie-Wijkfeest: zondag 16 juni a.s.

Overhoven, Hofzangers, 30-jarig Jubileum, Hofzèngesj, Euverhaove, Parochie-Wijkfeest

In 2019 bestaan de Hofzèngesj oet Euverhaove 30 jaar. Dit heugelijke feit wil de zanggroep niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het jubileum wordt gevierd op zondag 16 juni 2019.

Die dag begint om 10.30 uur met een H. Mis in de H. Hartkerk van Overhoven (Geldersestraat 37, 6136 AS Sittard). Deze viering wordt opgeluisterd door de Hofzèngesj in samenwerking met koren uit de omgeving. Verder zal er medewerking worden verleend door Fanfare St. Barbara uit Sanderbout, een muzikaal Combó, Niels Sievers, het kinderkoor ‘The Voices of Kids’ en een accordeonist. Dit is tevens een dankviering voor alle communicanten en Vormelingen van het afgelopen jaar. Het belooft een mooie sfeervolle en vooral muzikale viering te worden!

Na de viering zullen zij zich in feestelijke stoet met fanfare begeven naar Oos Kaar in Overhoven (Geldersestraat 41, 6136 AS Sittard). Deze middag zullen de wijkfeesten plaatsvinden. Het jubileum van de Hofzèngesj krijgt daarbij speciale aandacht met o.a. live – optredens van de Hofzèngesj, Fanfare St. Barbara, Kinderkoor ‘The Vocies of Kids’, Louisa, de Marottekapel, Thijs Olijve en wij sluiten af met Theeke zingen! Verder zal de muziek verzorgd worden door ‘DJ Peter’.

Door de stichting ‘Wijkfeesten’ worden er deze middag voor jong en oud vele activiteiten georganiseerd: er is een springkussen en een huifkar en er zijn vele spellen.  Voor de vrijmarkt, rommelmarkt, mag zich iedereen, groot of klein voor een stand of vrije plek aanmelden, hier geldt wie het eerst komt mag als eerste een plaatsje rondom Oos Kaar uitzoeken. In het kaar vindt er een doorlopende dia presenstatie van onze Wijk/Parochie plaats, komt dat zien. Verder zal het Open Overhovens dart toernooi (softtip dart) voor de tweede maal worden gehouden, de titel zal worden verdedigd door Mart. Inschrijven is dit keer GRATIS. Naast de Wisselbeker is er ook een prijs voor d nrs 1, 2, 3 en 4. Om mee te doen moet je wel ouder zijn dan 14 jaar. Bij de spellen kunnen er punten worden behaald. (Je mag zo vaak meedoen als je wil). Leeftijdklassen: 3 t/m 13 jaar waarbij leuke prijzen per klasse te verdienen zijn. (uitreiking prijzen: 16.15-16.30 uur). Kinderen kunnen GRATIS deelnemen aan de spellen, (tussen 13.30 uur en 16.00 uur).

Het middagprogramma vindt plaats aan de voor- en achterkant van OOS KAAR. Bij slechtweer in Oos Kaar. Natuurlijk is er een natje en een droogje verkrijgbaar.

Van harte welkom!